Nyheter
NYE REGLER FOR REISE MED HUND OG KATT FRA SVERIGE TIL NORGE FRA 01.MAI 2013

 

  • Alle hunder skal ha reisepass.
  • Alle hunder skal være identitetsmerket.
  • Alle hunder skal behandles av veterinær mot revens dvergbendelorm (Echinococcus). Behandlingen skal skje i løpet av de siste 24-120 timene før grensepassering.Behandlingen skal attesteres av veterinær  i passet. Du kan ikke lengre behandle selv!
  • Alternativt kan hunden behandles mot bendelorm minst to ganger med maksimum 28 dagers intervall før første innreise til Norge. Deretter behandles de minst hver 28. dag. Dette alternativet kan være hensiktsmessig for de som reiser ofte. Husk å behandle hunden din også 28 dager etter siste behandling, selv om du ikke skal ut og reise på nytt.
  • Hunder med lovlig opphold i Sverige kan innføres til Norge uten at de er rabiesvaksinert, og de kan gå på grønt i tollen.
  • Kravet om bendelormbehandling ved innførsel av katter oppheves. Det vil ikke bli krav til pass og ID-merking for katter som kommer fra Sverige.

 
Fotokonkurranse!

Ut november og hele desember har vi en fotokonkurranse! Både hunder og katter kan delta og de 2 beste bildene (en hund og en katt) blir forsidebilde på våre nye vaksinasjonskort til 2013! Vinneren får også en gratis vaksinering. For å kunne delta må du like vår facebookside og legge ut bilde av ditt dyr på vår vegg/tidslinje. Del gjerne dette med flere dyrevenner! Vi ønsker en morsom og flott fotokonkurranse. Vinneren blir avslørt i januar 2013.

Her er facebooklinken

 
Nye regler for reise med hund og katt fra 01.01.2012

OBS! Egne regler gjelder ved reise fra Sverige- se oppdaterte regler under nyheter.

Den største forandringen for de som kommer fra EU/EØS eller listeførte tredjeland vil være at kravet om blodprøve faller bort og at dyret nå kan innføres til Norge allerede 21 dager etter vaksinering.

Les mer …
 
ADK på Facebook

Nå er vi endelig på Facebook!

Vi kommer til å  å legge ut informasjon om kampanjer og tilbud så her gjelder det å følge med!

Vi setter stor pris på om du vil sende oss bilder og historier fra dine opplevelser hos oss - så kan vi kan dele dem med andre.

Gleder oss til å høre fra deg og dine!

 
Valpekvelder

Asker Dyreklinikk tilbyr nå en hyggelig sosial sammenkomst for både valper og deres eiere en gang i måneden. Da tar vi opp spørsmål dere eiere lurer på om hundehold, samtidig som vi går igjennom ting som vi mener er viktig når man skaffer seg hund.

Les mer …
 
Side 1 av 2